Dovolená Jižní Čechy - Třeboňsko 2024

Pokud hledáte inspiraci a místo pro vaši dovolenou v roce 2024, pak bychom vám rádi doporučili právě město Třeboň a jeho okolí.

V Třeboni se nikdo nenudínáměstí v Třeboni

Kulturní akce:

Máte-li rádi zábavu a kulturu, město Třeboň připravuje bohatý program, především v letních měsících. V průběhu roku se zde konají velice oblíbené a tradiční kulturní akce, Pěkný kulturní zážitek jistě přispěje k hezkým vzpomínkám na vaši dovolenou v Třeboni.

Využijte státní svátky k prodlouženým víkendům nebo si díky nim ušetřete den dovolené.

Památky a historie

Máte rádi historii? Třeboň má bohatou historii a krásné památky - zámek Třeboň, Schwarzenberská hrobka, kostel sv. Jiljí, náměstí s historickými domy, muzea a expozice přírody. Naše ubytování je vzdálené asi 1 km od historického centra Třeboně, pěknou procházkou jste tam za půl hodiny.

V dubnu se každoročně otevírají brány českých hradů a zámků. Také jižní Čechy jsou bohaté na tyto historické památky. Nabízíme Vám pár zajímavých tipů»

Koupání v Třeboni a na Třeboňsku:

Máte rádi koupání? Celé Jižní Čechy nabízejí velké možnosti koupání v přírodních koupalištích, bazénech i aquaparcích. Z našeho ubytování máte 400 metrů venkovní koupání v rybníce Svět nebo ve vzdálenosti 300 metrů vnitřní bazény v lázních Aurora. Velké mmožství rybníků a řek na Třeboňsku ocení i rybáři a vodáci.

Okolí Třeboně nabízí spoustu zážitků, poučných, zábavných, relaxačních ale i adrenalinových. Několik takových tipů jsme pro vás připravili - zážitky v okolí Třeboně >>

Cyklostezky na Třeboňsku:

Milovníci kol mají na Třeboňsku připravenou spoustu cyklistických stezek a výletů. Z našeho ubytování se napojíte na cyklostezku kolem rybníka Svět, v blízkosti je také cyklostezka kolem rybníka Rožmberk. Pokud kolo nemáte, můžete si ho zapůjčit. 20 m od ubytování je půjčovna kol.

Třeboňské naučné stezky:

Touláte se rádi přírodou? Pěší turistika je nejodpočinkovější a nejkrásnější činností v přírodě. Z našeho ubytování na okraji Třeboně se napojíte na Naučnou stezku kolem Světa. Chcete-li skutečně poznat krajinu Třeboňska, musíte si jí projít pěšky - trasy pro pěší turistiku naleznete zde»

Třeboň je krásná v každém ročním období:

Jarní příroda, Velikonoce, rozkvetlý květen a zvuky ptactva, to je jaro v Jižních Čechách.

Léto v Třeboni patří festivalům, turistice, cyklouturistice a koupání, sportu i relaxaci.

Podzim je spojený s výlovy na Třeboňsku. procházkami okolo rybníka Svět i cykloturistikou.

Zima a sníh přináší do Třeboně romantiku, dýchne na vás kouzlo Vánoc.

Ubytujte se u nás, budete se cítit jako doma

Ubytování najdete ve dvou třílůžkových, čtyřlůžkovém a jednom dvoulůžkovém pokoji. Pokoje lze využít také jako dvoulůžkové, popřípadě jednolůžkové.

Naše ubytování je ideální pro rodiny s dětmi nebo přátele nebo i páry, tzv. ubytování pro dva. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení. Na každém pokoji je lednice a rychlovarná konvice.

Parkování pro vaše auto je přímo před ubytováním, k dispozici je Vám uzamykatelná garáž pro úschovu kol a kočárků. Využít můžete předzahrádku našeho ubytování s lavičkou. Internetové připojení WiFi je v celém objektu.

Rezervovat si u nás pobyt můžete zde: rezervace

 

Kontakty

PROŽIJTE POHODOBÝ POBYT V TŘEBONI

 

Věřím, že naše ubytování v Třeboni v soukromí přispěje k hezkým vzpomínkám na vaši dovolenou v Jižních Čechách.

 

 

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout