Hudební hvězdy v Třeboni 2015

Do své oblíbené Třeboně se toto pondělí 20. července 2015 vrátí houslový virtuos Václav Hudeček, který zahraje od 20 hodin v kostele Panny Marie Královny a sv. Jiljí se smyčcovým komorním souborem  Musica Lucius Praga. Na své vystoupení si Václav Hudeček přizval jako hosty dva houslisty, absolventa Hudečkovy luhačovické akademie Antona Čonka a koncertního mistra České filharmonie Miroslava Vilímce.

Hudební hvězdy se v Třeboni objeví i během dalších letních dní: přijedou Bratři Ebenové, rocková SUPERGROUP.CZ, Tomáš Klus či Lenka Filipová.

Hudební série, kterou připravuje tým festivalu Okolo Třeboně, pokračuje na přelomu července a srpna, a to na nádvoří radnice. V pátek 31. července 2015 vystoupí rocková SUPERGROUP.CZ ve složení Kamil Střihavka, Michal Pavlíček, Roman Dragoun, Jan Hrubý, Vladimír Guma Kulhánek a Miloš Mejer.

Den poté, tj. 1 srpna 2015 na stejném místě představí Bratři Ebenové nové album Čas holin.

V dalších dnech rozezní hudba zámecký park, v pátek 7. srpna 2015 zahraje Lenka Filipová

pátek 28. srpna 2015 jste zváni do Třeboně do kostela sv. Jiljí a P. Marie Královny na koncert jihočeských folkových skupin Nezmaři, Třeboňští pištci, Komorní sdružení rozhlasových symfoniků SOČR

a v sobotu 29. srpna 2015 vystoupí Tomáš Klus v zámeckém parku.

Kontakty

PROŽIJTE POHODOBÝ POBYT V TŘEBONI

 

Věřím, že naše ubytování v Třeboni v soukromí přispěje k hezkým vzpomínkám na vaši dovolenou v Jižních Čechách.

 

 

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout